Satu Hassin politiikkablogi Ajatuksia ja havaintoja politiikasta

Kaikki blogit puheenaiheesta Uskomushoidot

Lääkärin asemaa ei saa käyttää väärän tiedon levittämiseen

Helsingin Sanomat julkaisi viikonloppuna huomiota herättäneen artikkelin lääkäri Antti Heikkilän kirjasta ”Lääkkeetön elämä”. Artikkelissa tuotiin kattavasti ilmi lukuisia asiavirheitä, joita kirja sisältää. Osa virheistä on niin merkittäviä, että ne voivat vaikuttaa peruuttamattomalla tavalla ihmisten terveyteen ja olla terveydelle vahingollisia.

Valinnanvapaudesta puoskarilakiin

Eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan ennakoidaan saavan mietintönsä valinnanvapauslaista valmiiksi 7.11.2018, minkä jälkeen sote-paketin arviointi palaa vielä kertaalleen perustuslakivaliokuntaan. Vaalien lähestyessä keskustelu potilaan valinnanvapauden ihanuudesta on kuitenkin kummasti vaimennut ja ministereitä myöten on huomattu, millaisia ongelmia palvelujen markkinointiin potilaalle voi liittyä. Ministeri Saarikko ilmoittikin julkisuuteen, että STM ryhtyy vielä tämän hallituskauden aikana valmistelemaan ns.

Olenko nyt nettikiusaaja?

Pääsin Seiskan uutisjuttuun aika kyseenalaisissa merkeissä, viikonloppuna kommentoituani "Homeopaatti Satu Järvilehdon" Facebook-päivitystä.

Ilmeisesti minä olen esimerkki "nettikiusaajasta", kun sanoin mitä mieltä olen veden tai sokerin kaupittelemisesta ebola-lääkkeeksi.

...

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä