Satu Hassin politiikkablogi Ajatuksia ja havaintoja politiikasta

Kaikki blogit puheenaiheesta Tuulimafia

Vastuunkanto poliittisista päätöksistä tuulivoimaan liittyen

Suomea muutetaan kovaa vauhtia Euroopan unionin sähköreservaatiksi. Energiaunioniin tähtäävät päätökset on tehty. Suomen rannikot on kaavailtu sopivaksi tuulisähkön tuotantoalueeksi. Tällainen päätös vaatii aina poliittisen päätöksen ja maan johdon hyväksynnän.

​Ensimmäisen vaiheen rakentaminen on meneillään, noin puolet 2500 MW:n nimellisestä tuotantotehosta on jo sijoitettuna pääosiltaan Pohjanlahden rannikkoa myötäillen.

Tuulivoima mätänä hedelmänä ei voi pysy piilossa

Pelkästään kolmena perättäisenä vuorokautena 15.-17.03.2016 tuulisähköä tuettiin veronmaksajien rahoilla 512 185 € + 728 541 € + 789 763 € = 2 030 489 €.  Minkälaisella isolla ja raskaalla lekalla pitää hallitusta kaikella rakkaudella suoraan ryhdin saamiseksi auttaen iskeä, jotta vihdoin toiminnallisesti heräävät tajuamaan, että nämä Suomen kansantaloudelle tuhoisat tukiaiset täytyy lopettaa!?

Tuulivoima ”vääränä voittona” verorahojen hunajapurkilla

Tuulivoima ”vääränä voittona” verorahojen hunajapurkilla

Tjaa, mitens se meidän hallitus on viime vuoden syyskuusta edistynyt, yhtään? Ketä he pelkäävät?! Maan talous rapakunnossa, tuulivoima hulluuteen ei ole varaa, koskaan ollutkaan!

Ottakaa kiinni tuulivoima korruptio! - Seize the wind power corruption!

Tässä maailmassa on enemmän faktatietoa kuin tarpeeksi koko tuulivoimahankkeen härskistä epäonnistumisesta ja siihen liittyvästä tautimaisen rahanahneesta rikollisuudesta.  Kansa vain veronmaksajina kärsii kalliimmasta ja tehottomasta tuulisähköstä, joka ei ilman varavoimalaitoksia toimi. Tarkoitushan ”tuulimafialla” onkin vain ensisijaisesti höynäyttäen ”ryöstää” Eduskunnan päätöksillä useiksi vuosiksi valtion tukiaisia täysin järjettömillä summilla suhteessa tuulivempaimien hyötyyn.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä