Satu Hassin politiikkablogi Ajatuksia ja havaintoja politiikasta

Kaikki blogit puheenaiheesta Takinkäännöt

Euroopan vakausmekanismin (EVM:n) sääntöjen muutos ei kiinnosta puolueita?

Taannoin Suomen hallitus ei päässyt yksimielisyyteen siitä, että Suomi olisi valmis muuttamaan Euroopan vakausmekanismin (EVM) sääntöjä. VVM:n esitys oli, että yksimielisyydestä EVM:n päätöksenteossa voitaisiin tinkiä ja tehdä päätöksiä 85 prosentin määräenemmistöllä. Tällä hetkellä euromaiden täytyy tehdä päätöksensä yksimielisesti, jos pankit haluavat EVM:ltä rahoitusta.

Lindström>Tony Halme

Mihinkähän herra Lindströmin arvot ovat kadonneet hallituspaikan myötä?Ennen hehkutti Tony Halmetta poliittisena esikuvana?Nyt ei Halla-Ahon "arvot"kelvanneet demokraattisen valinnan jälkeen?Tony Halmeen puheet ja arvot olivat rajusti kovempia kuin Jussi Halla-Ahon!Tästä herää epäilys,varmaan muillekkin,että mikä se todellinen syy äänestäjien jatkuvaan pettämiseen on?Miettikääpä ystävät sitä!nono

Kylmä totuus

Hän oli haaveksija. Lapsena hän haaveili roskakuskin työstä. Myöhemmin hän ajatteli palomiehen ja vielä myöhemmin poliisin työstä. Lukiossa hän joutui koulukiusatuksi. Hän oli kouluaikana jossain määrin erakko.  Kerran toukokuussa hän erehtyi tulemaan kouluun polvihousuissa ja siitä lähti koulukiusaaminen. Lisäksi hän sai nimen Ärkula. Hänen kasvonsa olivat suunnikkaan muotoiset, mikä herätti myös ympäristössä huomiota.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä