Satu Hassin politiikkablogi Ajatuksia ja havaintoja politiikasta

Kaikki blogit puheenaiheesta Rule of Law

Lännen johtama kansainvälinen laki, aito elämän henki, järki ja selkäranka

Mistä on tullut vaikutusvaltaista arvo maailmaa, aitoa rehellistä henkeä, ja rautainen selkäranka yllä pitää kansainvälistä oikeudenmukaisuutta viime 100 vuoden aikana?  USA. America leads. 

Maailman suurimmat pahuuden tapahtumat viime 100 vuoden aikana ovat lähteneet Euroopasta.

Mitä tarkoittaa RULE OF LAW ?

Laki on vallassa, Laki on voimassa, Lailla on valta, Lailla on etuoikeus, ja Oikeusvaltio periaate.     

Oikeusvaltio tarkoittaa, että valtio on hyväksynyt toiminta periaatteet mitkä ovat toiminnassa oikeusperiaatteet, että lain henki tulisi hallita kansakuntaa.

Vastakohtana se ei tarkoita eikä perustu jonkun laisen mielivaltaiseen päätöksen tekoon, yksittäisten hallituksen virkamiesten oikkuihin. Satunnaiseen ryöstö retkiin ja naapurien alueitten valloituksiin.

Miten asioita voi päättää järkevästi, jos ei ole tietoa?

On täysin mahdotonta päättää järkevästi, jos ei ole tietoa mistä asiasta on kyse? 

Moraalisesti vastuutonta kehitystä

Moraalisesti vastuuton kehitys.

Moraalisesti vastuuttomalla kehityksellä on sellainen vaikutus että ihmisen sisäinen sielun tila sulkeutuu kiinni ja pois sulkee ulkopuolelta tulevan totuuden vaikutuksen.  Sellainen kehitys harjoittaa ihmisen yhtenäisyyttä.  Mitä olisi ollut ihmisen sivistyksen kehitys jos ei olisi empirismi havaintoja? 

The World Justice Project

Maailman Justice Project (WJP) on itsenäinen, monialainen järjestö, joka pyrkii edistämään oikeusvaltioita ympäri maailmaa. Oikeusvaltio on perusta yhteisöille mahdollisuudet ja pääoma - yhteisöt, jotka tarjoavat kestävän taloudellisen kehityksen, vastuullisen hallituksen ja kunnioittaa perusoikeuksia.

Venäjän johtajien uhkailua bumerangivaikutuksella

Venäjän johtajien bumerangivaikutukset   

Kolme päivää ensimmäisen Venäjän pakotteiden jälkeen.  Maaliskuu 20. 2014 Venäjän ulkoministeriö julkaisi listan vastavuoroisista pakotteista tietyille Amerikan kansalaisille, joka koostui kymmenestä nimestä, kuten puhemiehenä edustajainhuoneen John Boehner, senaattori John Mc Cain, ja kaksi Barack Obaman neuvonantajaa.

Venäjän Ministeriö sanoi lausunnossaan:

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä