Satu Hassin politiikkablogi Ajatuksia ja havaintoja politiikasta

Kaikki blogit puheenaiheesta Rahan- ja vallanhimo

Kieli jää pakkasessa rautaan kiinni, Suomen hallitus!

Tanskasta ja Saksasta saa varoittavat esimerkit ilmaiseksi, mutta Suomessa ei uskota vaan se kaikki tuulivoima haitta pitää itse kokeilla. Terveyshaittojen takia Tanskassa maalle rakentamiset on pysäytetty, Suomessa rakentamiset jatkuu, ja hallitus antaa toimintaan n. 4000 miljoona euroa. "Rahalla saa ja hevosella pääsee", "nerokas tariffi" tuulivoimalle (Pekkarinen) tekee tuhojaan nyt länsirannikon korkeimmilla paikoilla. Rahat menee ja raiskiot jää, hallitus sai mitä halusi, kansan eriarvoistaminen onnistui. Kirottu tuki tuulivoimalle! - "Sori siitä".

Taivaallisen rahan aukiot Suomessa

Suomen lainsäädäntö ei ole ajan tasalla tuulivoima bisneksessä, viranomastoiminta on salailevaa, halveksivaa, aggressiivista, vähättelevää ja pimittelevää.

 

Tämä asia on nostettava pöydälle ja asia pitää penkoa perinjuurin. Suomessa on puuhailtu lain vastaisesti, vieläpä viranomaisten toimesta jo vuosia?? Syytteitä ja tuomioita pitää jakaa, Suomen lain mukaan. Aukioita on jo raivattu liikaa syöttötariffi/takuuhinta bisneksen takia.

 

RAHANHIMOISTEN RÄLSSI JA HEIDÄN ORJANSA

Suomenliput liehuvat tänään 19.4.15 lipputangoissa kertoen kansanvallan päivästä. Valta tänään on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä Suomen kansalaisilla, jotka valitsevat 200 edustajaansa päättämään neljäksi vuodeksi Suomen kohtaloista. Me neljä lahtelaista Lahti Vasemmalle ry:n ehdokasta kävimme näyttävän vaalikampanjan Lahden seudulla jakamalla joka kotiin vaalijulistuksemme ja olemalla esillä 14 Vasemmistoliiton ehdokkaan joukoissa toreilla ja markettien edessä, lehtimainoksissa ja vaalipaneeleissa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä