Satu Hassin politiikkablogi Ajatuksia ja havaintoja politiikasta

Kaikki blogit puheenaiheesta Monikulturismi

Mikä ihmeen islamisaatio?

Islamisaatio on äärioikeiston keksimä termi (lähde: HS), jolla pyritään kuvaamaan kehitystä, josta muun muassa useat imaamit ovat puhuneet aivan innoissaan.

Päiväkodista jihadistiksi

Iso-Britanniassa islamistit kehittivät ”operaatio Troijan hevosen”, jonka päämääränä oli islamilaistaa ei-uskonnollisia peruskouluja. Esimerkiksi Birminghamilaisessa Park View Schoolissa oltiin katseltu Osama Bin Ladenista videoita, haukuttu länsimaalaisia ja kristittyjä, jätetty biologiasta ja evoluutioteoriasta keskeisiä osioita opettamatta, sekä matkailtu Saudi-Arabiaan luokkaretkihengessä ”oppimaan kulttuuria.”

Kunniaväkivalta ja pakkoavioliitot Suomessa - nyt vasta?

Joukkotiedotusvälineiden merkillepanosta päätellen Suomen maaperällä on vasta nyt huomioitu kunniaväkivallanteot sekä pakkoavioliitot ja näin ollen ne on saatettu yleiseen tietoisuuteen.

Urheilu ei edusta monikulttuuria!

Kesä on ollut vilkkaan somekeskustelun ja mediailmiöiden aikaa, vaikka Ruokolahden leijonaa ei ole tänä kesänä näkynyt, ja vedenelävätkin ovat käyneet niin laiskoiksi, ettei yksikään ole haukkaillut tietään iltapäivälehtien lööppeihin. Mutta onhan meillä ollut yksi suurpahis yli muiden, Olli Immonen, ja hänen hirmuista aamuöistä facebook-retoriikkaansa seurannut vilkas kansalaisliikehdintä ja ennen kaikkea monikulttuurikeskustelu.

Ideologista monikulturismia tulee vastustaa

Kun metsää ei nähdä puilta, syntyy monenlaisia tulkintoja. Kukaan pöyristyjä, järkyttyjä, tyrmistyjä saati armoa tuntematon paheksuja ei ole ottanut mitään kantaa siihen, mitä monikulttuurisuus nykyään, tässä ajassa ja paikassa, merkitsee. Sekä pääministeri Juha Sipilä että valtiovarainministeri Alexander Stubb ovat ilmoittautuneet monikulttuurisuuden tukijoiksi, joka nyt ei sinänsä ole minkään valtakunnan yllätys. Vaan kuinka he monikulttuurisuuden käsittävät?

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä