Satu Hassin politiikkablogi Ajatuksia ja havaintoja politiikasta

Kaikki blogit puheenaiheesta Merja Ylä-Anttila

Ylen kuuluu olla räksyttävä rakki eikä sylikoira

# Britannian BBC ja sen seuralainen Australian ABC ovat yleisradiotoiminnan brändejä, joita kannattaa pitää silmällä, kun kehitellään Suomen Ylen toimintatapoja. Yhdysvallat on sen sijaan julkisen vallan mediatoiminnan rapamaita, joka kannattaa unohtaa, kun etsitään meille sopivia toimintamalleja. Tämä on varmaan käynyt selväksi Ylen toimitusjohtajalle Lauri Kiviselle ja myös hänen seuraajalleen Merja Ylä-Anttilalle.

Maikkarin Merja Ylä-Anttilasta tulee Yle-Anttila

# Merja Ylä-Anttilan valinta Ylen toimitusjohtajaksi oli luonnollinen ja järkevä ratkaisu. Onnea ja menestystä uudelle mediajohtajalle.

   Ylen hallituksen puheenjohtaja, professori Thomas Wilhelmsson oli yllättynyt siitä, että Ylen ykköstehtävää haki vain 25 henkilöä. Olisi mielenkiintoista tietää, keitä nuo olivat. Heistä kukaan ei ilmeisesti kelvannut, koska Ylä-Anttila löydettiin rekrytointiyrityksen kautta.

Laatumedia osana kybersotaa ja urkintaa !

Porissa MTV:n päällikkö Ylä-anttila yms. kertoivat, että meillä on laatumedia ja sitten joku muu, josta ei tietenkään kerrottu mikä se on? 

Vihjailu on osa laatua ?!

Laatumedian erottaa siitä, että se korjaa virheensä ja antaa oikaisuun mahdollisuuden ns. vastapuolelle -julisti Ylä-anttila.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä