Satu Hassin politiikkablogi Ajatuksia ja havaintoja politiikasta

Kaikki blogit puheenaiheesta Me ja muut

Helsinki Pride askarruttaa

Katsoin uutisointia.  Moninaiset järjestöt, työpaikat osallistuivat. Kommentoitiin, että uskalsivat osallistua.  Jos kymmenettuhannet osallistuvat, kuka uskaltaisi olla osallistumatta?

Yksi pridemarssin tavoitteista on saada kirkollinen vihkimys homoille, kirkossa jonka heterot ovat itselleen luoneet.

Ihmettelenkin, miksi homot eivät perusta omaa kirkkoa kuten mormonit ja muhammettioppineet vaan vaativat ristikirkkonsa  perustajat periaatteistaan  luopumaan.

Ideologisesti työttömät

Voi Ossi.  Paljonko lehdet Sinulle maksoivat, kun tulit julki?  Asiasi ei ole uusi.   Ideologisesti työttömiä on maassamme  omasta takaa jo toisessakin sukupolvessa.   Julkitulostasi saattavat  pakolaisnimikkeellä tulevat uudisasukkaat kärsiä kun  ideologisteja  on omastakin takaa.

Mitäpä siitä.  Luotolla Suomen on hyvä elää kun meihin velanmaksajina luotetaan.

Irrationaalinen ja kontrolliväkivalta

Viime päivinä pahaa oloaan ovat somessa purkaneet lähinnä poliittiseen paitsioon itsensä ajaneet tai sellaiseen ajautumassa olevat tahot, jotka kohdistavat  kiukkunsa tälläkin kertaa "hieman yllättäen" paremmin asioista perillä olevia kohtaan - suomalaista vasemmistoa on siis syytetty "väkivallan ihannoinnista" , koska Vasemmistonuorten delegaatio kävi osallistumassa Hampurissa pidetyn G20-huippukokouksen vastaisiin mielenosoitustapahtumiin.

Ihmisten vapaa liikkuvuus

Suomalaisittain katsoen, oliko Milanon poliisilla oikeus kysyä muukalaiselta  papereita?

Suomalaisittain katsoen on poliisi asetettava tutkintaan, sillee disponibiliteettiin, käyttikö poliisi Milanossa ylimitoitettua voimaa kun sai itse haavan olkapäähänsä  ja vastustaja kuoli?  Vasta jälkeenpäinhän todettiin kuollut Amriksi.

 

Olen menettänyt uskoni

Olen menettänyt uskoni valtioon, Suomeen, joka katsoo itselleen luomansa sosiaaliturvan kuuluvan kaikille maailman  kansalaisille.  Onko tämmöisiä valtioita muualla jos Ruotsia emme huomioi?

Olen menettänyt uskoni perustuslakiin, jota muovataan ajan kuluessa poliittisten tarpeiden mukaan, kuten perustuslakiin lisätty maininta EUsta.  Tietäisipä Ståhlberg &Co.

Kaiketi sotilasvalaammekin tullee huomenna lisäys kaikista NATOmaista joita tulisi  puolustaa. 

"Trump voitti-olemmeko turvassa"

Pienen maan olemassaolo  Euroopan laidalla ei saa olla riippuvainen tapahtumista telluksen toisella laidalla, USAssa.

Maamme olemassaolon takaamme, kun sijoitamme Horneteihin sijoitettavat rahat maa-ja merivoimille.  Maita ei ilmavoimat valloita.  Maat valloitetaan /hyökkäykset torjutaan jalkaisin eikä ilmataistelunäytöksin.  Voisimme tästä oppia Vietnamista.  Satsaus sissikoulutukseen pistäisi  Ruotsin Kallekustaankin harkitsemaan, että ei kannata  noita suomalaisia kampaamattomia pörröpäitä takaisin vallata.

Suomi ei ole ruotsalainen

Naistemme pukeutuminen kertoo, että emme ole ruotsalaisia.  Ruotsitar pukeutuu tyylikkäästi jota suomalainen Esterimme copioi Hermes-huivilla, kuitenkin  unohtaen jalkaansa kolmen raidan verkkarit.

Empä ihmettele, että ruotsalaiset, vaimojensa pakottamana,  aikoinaan erosivat emämaastaan Suomesta.

 

Sudan/Etelä-Sudan

Vuonna 2011 itsenäistyi Etelä-Sudan.  Halusivat oman maansa.  Afrikassa muutenkin on tarkat heimorajat.  Mie on täältä ja sie oot muualta.

Suomen kriisi

Onko päivämme poliitikot, kokoomuslaisetkin,  kasvatettu kodeissa, joissa käydään elokuvissa, lomaillaan Kanarialla/Thaimaassa velkarahalla?  Näin kuitenkin valtiojohtomme kokoomuslaisen pääministerin johdolla meitä  tänään luotsaavat.

Kansa on sokea kun valtio tarjoaa sirkushuveja.  Tuli tässä  Rooma leipineen ja sirkushuveineen mieleen.  Vasemmistolaisia olen pitänyt yhteiskunnan velallaeläjinä.  Mutta tänään kokoomuslaisetkin!  Onneksi asun jo erämaassa, ei tarvitse kanssaeläjiä liiemmin katsella.

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä