Satu Hassin politiikkablogi Ajatuksia ja havaintoja politiikasta

Kaikki blogit puheenaiheesta Kultaranta

Kultarannassa todisteltiin EU' n "suurvalta-asemaa"!

Presidentti Sauli Niinistö kasasi jo kuudennen kerran [1 kierrätystelttaan vaikuttajia ja vaikuttamattomia – osaamista ja luuloa kuin pyrkyäkin Naantalin Kultarantaan. Kyseessä ulkopolitiikan näyttävä foorumi, jossa hymistellään ja varoitellaan. Luodaan myös uhkaa ja kehutaan omia.

 

Suomen Nato-kannattajat vaikenivat Kultarannassa

# Kannatti käydä tasavallan presidentin Sauli Niinistön kesäasunnolla Kultarannassa jos ei nyt ihan oikeasti niin ainakin television välityksellä. Näissä keskusteluissa selvisivät eräät tärkeät ulko- ja turvallisuuspoliittiset asiat. Samalla kävi ilmi, että monen monet kysymykset eivät puhumalla selviä, sillä Euroopan politiikan shakkilauta on liian monimutkaisessa asennossa .

Viestini Kultarantaan, palauttakaa Suomi oikeusvaltioiden joukkoon.

Olen kirjoittanut blogeissani vuosien mittaan todellisin esimerkein epäoikeudenmukaisten tuomioiden syistä ja seurauksista, mutta ilman minkäänlaista tulosta. Tulin siihen päätelmään, että lukijat eivät ymmärrä isoja asioita, tai eivät jaksa niihin paneutua, joten kirjoitin nyt helpomman esimerkin.

 

Lasketaanpa nyt omenoita

Kekkonen yritettiin murhata 1957

 

 

 

 

 

 

Kertoo illan YLE MOT-ohjelma:

 

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288747261566.html

 

Nyt asiasta kirkuvat molempien iltapäivälehtien lööpit. Asia salattiin aikoinaan Kekkosen vaatimuksesta.

 

 

Urkki lienee tuhahtanut kuin Ranskan presidentti Charles DeGaulle aikoinaan ravistellessaan auton lasin sirpaleita sylistään epäonnistuneen murhayrityksen jälkeen: "Surkeita ampujia".

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä