*

Satu Hassin politiikkablogi Ajatuksia ja havaintoja politiikasta

Kaikki blogit puheenaiheesta Kevät

Kevättä rinnassa ja tolkku tiessään

Olette varmasti valistuneita ihmisiä. Kuljette rinkkoinenne luonnonpuiston polkuja ja tiedätte tarkalleen, mitä luonto on ja miten sitä kuuluu vaalia. Sen ovat kaikessa viisaudessaan kertoneet teille National Geographicsin kuvaajat, ELY-keskusten hiilijalanjälkitutkijat ja Yle:n mainiot professorit ja luontoasiantuntijat. Velvollisuutenne ihmisinä on huolehtia luonnon ja siinä elävien eläinten hyvinvoinnista.

Näin asian on oltava, koska olette kaikentietäviä vihreitä ja äänestätte sitä puoluetta, joka huolehtii eläinten hyvinvoinnista - itse luonnosta ei niin väliä.

Kevään verosuunnittelut ovat alkaneet!

Maailmalla muodikkaksi muuttunut verosuunnittelu mielletään "isojen poikien" leikiksi. Verosuunnittelu ei kuitenkaan ole pelkästään "näkymättömän käden" ja sen siirtelemien harhaanjohtajien etuoikeus!

 

Minä tilasin kevään yli sata osaisen "pienen miehen" verosuunnittelupaketin Maatiaiselta (linkki), koska kevään verosuunnittelu on syytä aloittaa ajoissa.

 

Matkalippu veroparatiisiin on tilattu!

 

Tilaa sinäkin omasi!

 

Kiitos

Hämis

Vanhoista miehistä rakkaudella

                   Nolottaa vähän oma riekkuminen tässä Kankaanniemijutussa. Vanhat miehet ovat ihania ja miehet muutenkin ovat kaikessa mystisessä erilaisuudessaan ihania.  Kömpelötkin flirtit, niistä kai oli kysymys, mahtuvat maailmaan.

                    Piet Esserin mitalit ovat hyvä tunteiden tulkki.

Koirankakkasakot nostaisivat vaalikeskustelujen tunnetasoa

Pitäisikö eduskuntavaalien tenteissä puhua yhdestä alkaneen kevään kuumimmista puheenaiheista. Pitäisikö alkaa puhua koirankakoista?

Juuri nyt on se aika vuodesta, jolloin kirjoittelu ja keskustelu koirankakoista nousee omiin sfääreihinsä.

Koirankakka on takuuvarma yleisönosastojen ja nettikirjoittelujen hittiaihe taas kerran.
Jos olet joskus sotkenut kenkäsi koirankakkaan, tiedät syyn keskustelun kiihkoon.

Jää laulaa

Jäät soivat

Sunnuntaina, kiireettömästi Kyröjärvelle, auringossa, korkeassa sinisessä valossa, jonka harvinaisuus tänä talvena suorastaan saa hämilleen.  Näinkö kirkasta voi olla.

Menemme metsän halki, jäisen klimpseää polkua, jossa saa olla tarkkana ettei tule ”klaavaa”, koira vain huitelee iloisena, huoletta – remmissä toki, onhan virallinen pesimäaika alkanut.

*

Jää laulaa

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä