Satu Hassin politiikkablogi Ajatuksia ja havaintoja politiikasta

Kaikki blogit puheenaiheesta Kansallinen ajattelutapa

Berner, Sipilä, Vesterbacka ja Guggenheim

Kun Guggenheim ilmoitti halustaan rakentaa Helsinkiin oman museonsa, sanoin heti, että tuo hanke kaatuu. Sanoin sen siksi, koska oma intuitioni sanoi, että asia tuotiin esille tavalla, joka voi aiheuttaa merkittävää vastustusta. 

Guggenheim kaatui virallisesti rahoituksen epävarmuuteen, mutta käytännössä sen kaatoi se, että juttu leimaantui eliitin hankkeeksi, jollaisia on poliittisesti vaikea tukea.

Ratkaisu siirtolaiskriisiin

Kirjoitan tässä kirjoituksessa, mikä on Euroopan unionin turvapaikkapolitiikan luonne ja lopuksi kerron, miten maahanmuutto saadaan hallintaan Suomessa ja myös koko Euroopassa.

 

Viime aikoina on kuultu politiikoilta enemmän leukojen loksutusta turvapaikkapolitiikasta kuin pitkään aikaan. Ongelma tässä leukojen loksuttamisessa on, että suurin osa aiheesta puhuvista politiikoista on asiasta aivan ulkona.

 

Kansallismielisyys ja uudet vaaran vuodet

 

Kirjoitus syntyi kolmen erilaisen maailmankuvan omaavan patriootin iltanuotiolla ja sosiaalisessa mediassa käymien keskustelujen pohjalta.

 

Poliittinen korruptio - suomalaisen yhteiskunnan mätäpaise!

Kelan juristituomari tunnistaa, miten opiskelijat olivat hyväksikäyttäneet opintotukiaan. Tiennanneet kuin herhiläiset ja jättäneet ilmoittamatta. Senkin huijarit. Perintäkirjeet - jee, perintään koko paska joukkio!

Todellisuus paljasti, että väärässä olivat.

Voihan helvatiitin helvetti, eläkeläisetkin ovat käyneet palkkatöissä ja jättäneet ilmoittamatta sivutulonsa. Kela on aina hereillä, mutta nyt huijarit kehiin!

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä