*

Satu Hassin politiikkablogi Ajatuksia ja havaintoja politiikasta

Kaikki blogit puheenaiheesta Harmaatalous

Suomi laillistaa ihmiskaupan!

Parkkeerasin pakuni torin laitaan. Tori oli täynnä ihmisiä, jotka joivat ja polttelivat kuka mitäkin. Joukko oli multikulti kertaa kaksi. Torin täytti kansainvälinen väritys ja useat kielet. Avasin ikkunan, jonka takana oli useita hymyileviä kasvoja. Torin meteli soljui sisään pidättämättä.

Harmaasta taloudesta

Puhuttaessa harmaasta taloudesta tulee mieleen yleensä epämääräiset rakennusfirmat, pienet ravintolat tai vaikkapa esm 8–10 €:n hiustenleikkauksista, mikä on herättänyt suurta keskustelua. Näillä uutisilla meidän ollaan viemässä harhaan. Toki harmaata taloutta esiintyy tällaisilla aloilla mutta mielikuva on vaarallinen. 

Risikon teesit.Kuin lapsen kirje joulupukille

Toivon että vähän ravistelevampi otsikko voisi saada ministeriön ehkä vastaamaan minulle miksi kaverit jotka varastivat yrityksemme ja yhteiskunnan varoja voidaan jättää tutkimatta ja tuomitsematta.Edellinen voidaan vielä käsittää jollain tasolla.Mutta se että pelastajat kuulema kävivät ystäväni oven takana mutta eivät voineet mennä huoneistoon sisälle ja pelastaa hänen henkensä.Tämä johtui kuulema siitä syystä että minä olin soittanut heidät paikalle eikä kaverini itse.Siksi pyydänkin että Ministeri Risikko kirjoittaa teesinsä neljä ja viisi uudelleen tai selittää mitä hän niillä tarkoitta

ElinaLepomäki johtoon

Kansanedustaja Elina Lepomäki kertoi 13.10. uusislähetyksessä, että paras keino vähentää harmaata taloutta on alentaa verotusta. Poliisivirkojen lisäämisellä ei sitä vähennetä.

Perussuomalaiset ja Kokoomus tukevat veroparatiiseja

Finnwatshin selvitys paljasti eroja puolueiden kannoista veroparatiisien suitsimiseksi. Kaikki eivät suinkaan halua taistella veroparatiiseja vastaan kuin sanahelinällä. 

Perussuomalaisten meppi äänesti veroparatiisien puolesta

Hallituksen harmaantalouden torjunnan hyttysen pie.. !

Voihan ..... Johannes Koskinen (sdp), siis eduskunnan perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja sanoo, että tämä yritysten MUSTALISTA ei riko perustuslakia ???

No vaikka ei rikkoisikaan, niin rikkoo paljon paljon muuta, vaikkapa sen yrittäjän elämän ja siinä samalla mahdollisten työntekijöiden elämän !

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä